Lijkt het u ook aantrekkelijk om hier in zo’n schitterde omgeving te wonen? Dan wilt u er vast meer over weten en bent u natuurlijk ook benieuwd naar de planning van De Stegen van Nijkerk fase 2. 

 

Wanneer start de verkoop van De Stegen van fase 2?

Op vrijdag 19 juni 2020 is de verkoop van de nieuwbouwwoningen gestart. Heeft u interesse? Bekijk hier de nieuwbouwwoning of vraag een optie aan één van de makelaars. 

 

Hoe verloopt de inschrijving?

Er zal geen inschrijving of loting plaatsvinden. Indien u interesse heeft voor één van de nieuwbouwwoningen, dan kunt een optie aanvragen bij één van de makelaars. 

 

Wanneer wordt gestart met de bouw?

Zodra 70% van de woningen is verkocht en de omgevingsvergunning onherroepelijk is, krijgt de bouwer opdracht om het project te bouwen. Naar verwachting zal dit plaatsvinden 1e kwartaal 2021. 

 

Hoe lang duurt de bouw en wanneer worden de 1e woningen opgeleverd?

De bouw van de woningen duurt circa 1 jaar. Wanneer de woningen precies worden opgeleverd is afhankelijk van de start bouw, de voortgang van de bouw en verkoop. 

 

Wanneer word ik eigenaar van de grond?

Om officieel eigenaar te worden van uw nieuwbouwwoning, moet u naar de notaris. Met de ondertekening van de leveringsakte vindt de eigendomsoverdracht plaats.  Naar verwachting zullen de leveringen plaatsvinden 4e kwartaal 2020 of 1e kwartaal 2021.